Om os

Velkommen til PerfectBlasting

Mit navn er Chris Graversgård jeg ejer Perfect Blasting.

 

Min erfaring er din sikkerhed!

Med min store indsigt i markedet, og med en baggrund, som omfatter alt fra opbygning af specialbiler til renovering af huse, ved jeg hvilke krav du stiller til kvalitet, finish og detaljer! Jeg vil kunne tilbyde dig min tilgang til tingene, samt at yde den bedste service hver gang! Præcis som, hvis det var mine egne ting. Alle vores medarbejder er lært op i at det er sådan vi gør her ved os.

 

Vores arbejdsplads!

Det her firma er mit hjertebarn. Jeg har altid drømt om at lave en spændende og sjov arbejdsplads, ikke kun for mig selv, men også for hele teamet. Vores energiniveau og humør er i top! Det gør, at vi kan hjælpe, dig som kunde bedst muligt.Der vil altid være 100% fokus på kundekontakt og din opgave!

 

Hvorfor gør vi det?

Vi elsker det vi laver og kundekontakten til dig. For os er det ikke bare et arbejde, det er en livsstil! Lysten og glæden til at løse hver eneste opgave er stor, og vi ved hvad det betyder for dig og dine projekter at komme godt i mål. For os er det vigtig at få dine ønsker og forventninger opfyldt, så du kan komme videre med en god mavefornemmelse, og et godt slut resultat.

 

Alle opgaver prioriteres!

Hver eneste opgave er lige vigtig, uanset om det er stort eller småt! Vi går ind til hver opgave med stor passion, uanset sværhedsgrad, fordi vi simpelthen elsker vores håndværk. Du vil som kunde kunne mærke fokus, og at energien er 100% på din opgave.

 

Hvorfor ikke bare få det lavet?

Hvorfor ikke holde dine ting pæne, eller få dem lavet pæne og i orden? Vi ved af erfaring at det giver en tilfredshed i kroppen når der er styr på tingene! Hos os gør vi aldrig noget halvt.Det handler for os om, at få det bedste frem i dine ting, og derved passe på dine optjente penge. Vi hjælper dig med at skabe værdi, og opretholde det, med de services vi tilbyder.

 

Her, der og alle vejene..

Alt vores udstyr er også mobilt, hvilket gør at vi er i stand til at tilbyde dig services, hvor vi kan komme hjem til dig og løse opgaven!

Du er også velkommen til at aflevere dine ting hos os, hvis den løsning passer dig bedre.

 

vi glæder os til at løse dine opgaver

Mvh Chris